Waar start uw bedrijfsuitje zeilen?

volendamDe thuishaven van de Selene is Monnickendam, een pittoresk stadje 16 km bij Amsterdam vandaan. In de zomermaanden starten hier dan ook de meeste bedrijfsuitjes voor een heerlijke dag zeilen op het Markermeer. In Monnickendam kunt u gewoon nog lekker gratis parkeren dicht bij het schip!

Monnickendam is een oud vissersplaatsje met rond de haven tal van restaurantjes, cafeetjes en hotels. Wilt u na uw bedrijfsuitje zeilen nog even heerlijk nagenieten dan kunt u ‘om de hoek’ nog heerlijk napraten over de heerlijke zeiltocht die u op de Selene heeft ervaren. Edith geeft u graag tips.

Tijdens de tocht is het natuurlijk ook mogelijk om een bezoeken te brengen aan 1 van onze andere havens als bij. Volendam voor bijv. de palingrokerij in of een foto in klederdracht. Edam met z’n kaasmarkten, het mooie Marken of wat dacht u van het VOC plaatsje Hoorn, Enkhuizen, Muiden of wat u ook maar in gedachten heeft. In overleg is het ook mogelijk om in deze havens op of af te stappen. Informeert u naar de mogelijkheden bij Edith.

Monnickendam is niet voor niets onze thuishaven maar het is goed om te weten dat we de vertrekhaven van uw bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer kunnen aanpassen aan uw wensen en locatie van uw bedrijf.

In de winterperiode ligt de Selene aan haar eigen steiger in IJlst, één van de elfstedentocht plaatsjes onder de rook van Sneek. De zeilen worden vervangen voor honderden lampjes waardoor ze een feestelijke locatie is voor vergaderingen of het geven van een feest of nieuwjaars receptie.
In deze periode kunt u zelfs overnachten op het schip met maximaal 4 personen!

Waar u ook aan boord stapt, de bemanning van de Selene zal er alles aan doen om uw bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer tot een succes te maken!

De start van het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen op het ijsselmeer begint met een mailtje of belletje naar Edith: 06-12314423.