Voor elk budget een bedrijfsuitje zeilen naar wens…

Een bedrijfsuitje is een investering in uw werknemers en daardoor uiteindelijk ook een investering in uw bedrijf. Ook al is een bedrijfsuitje zeilen op de Selene dé waardering voor de inspanningen van uw medewerkers, wij begrijpen dat het financieel ook moet passen natuurlijk.

Onze all-in arrangementen zijn daarom écht all-in, zo weet u vooraf meteen wat de kosten zijn zonder verassingen achteraf zoals verborgen boekingskosten, havengeld, toeristenbelasting of servicekosten. Wij houden niet van dit soort verrassingen, en vallen u daar dan ook niet mee lastig!

Misschien zijn uw wensen net even anders waardoor u niet het gewenste arrangement kunt vinden wat in uw budget past, laat het ons dan weten. Samen kijken naar oplossingen is wat we graag doen. Elk bedrijf zowel klein als groot is van harte welkom aan boord van de Selene!

U kunt er ook voor kiezen om alleen het schip te huren en iedereen de opdracht geven zijn of haar eigen specialiteit mee te laten nemen.
Dit scheelt in de kosten, u krijgt inzicht in de kook en bak kunsten van uw personeel en de lekkerste en meest gevarieerde gerechten worden meegnomen aan boord!
Mocht u gebruik willen maken van ons serviesgoed en de kombuis vragen we daar een eenmalig bedrag van € 100,00 voor.

Voor de scheepshuur kunt u hieronder de prijs vinden.
In de maanden April, Juli, Augustus en Oktober krijgt u nog eens 10% seizoens korting.

 

Aantal. pers. Ma/Di/Wo Do/Vr/Za/Zo
4 uur tot 35 pers. € 875,00 € 975,00
6 uur tot 35 pers. € 950,00 € 1295,00
8 uur tot 35 pers. € 1100,00 € 1500,00
Komt u met meer dan 35 personen, dan betaalt u alleen een meerprijs per persoon met een maximum van € 270 en € 370,00. € 27,00 € 37,00

Wij kunnen u tijdens uw bedrijfsuitje uiteraard voorzien van de meest lekker hapjes en drankjes, lunches, diners of BBQ. In de cateringlijst kunt u zien wat wij u zoal aan kunnen bieden, maar heeft u speciale wensen dan is dat natuurlijk in overleg mogelijk.

Komt u er niet helemaal uit belt of mailt u dan gerust even met Edith@deselene.nl  06-12314423 zij helpt u heel graag verder!