Vragen, antwoorden & unieke feestelijke voorwaarden..

1 Waarom de Selene?
De Selene is uniek binnen de gehele zeilvloot. Dit schip is namelijk volledig voor u bedrijfsuitje ingericht. Zelfs de slaap en privé-vertrekken die normaal voor de bemanning is gereserveerd, zijn opgeofferd voor de gasten! Hierdoor heeft u een enorme riante ruimte die toch zeer sfeervol is ingericht met een gezellige scheepsbar, diverse zitjes, robuste tafels met comfortabele stoelen voor diner of vergadering en een sfeervolle openhaard, waardoor u zich snel thuis zal voelen.
Wat ook uniek is aan de Selene zijn de de 6 grote patrijspoorten waardoor u benedendeks niets hoeft te missen van het zeilen. U kunt daardoor zelfs een kijkje onderwater krijgen.
Al onze gasten zijn enorm blij verrast bij binnenkomst!

2 Mooi weer garantie:
Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en u zult zien dat bij ons geen dag in het water kan vallen!
Storm? Mist? Gelukkig komt dit maar zelden voor, toch is het jammer indien u net die ene dag heeft geboekt dat we niet kunnen uitvaren wegens mist of storm.
In dat geval maakt u de gehele dag gewoon gebruik van het schip en catering zoals overeengekomen en ontvangt u tevens
€ 40,00 p.p. van ons terug!

3 Zwemvesten:
Het schip vaart onder strenge veiligheidskeur van de scheepvaart inspectie, daarbij horen o.a goedgekeurde zwemvesten voor al onze passagiers, natuurlijk hebben we tevens extra kinderzwemvestjes in diverse maten zelfs voor de allerkleinste zeebonkjes.

4 Kinderen:
Kinderen zijn van harte welkom aan boord van de Selene, naast onze zwemvestjes hebben we een veilige hoge reling en het schip brengt vanzelf volop speelplezier!
Tevens hebben we leuke spelletjes aan boord voor als de prachtige horizon de kinderen eventueel toch wat zou gaan vervelen..

5 Zeeziekte:
De Selene heeft dankzij haar grote patrijspoorten uitzicht van binnen uit naar de horizon wat een zeer belangrijk punt is om niet zeeziek te worden, daarbij is het een zeer stabiel schip gebouwd voor op zee, de kans dat u zeeziek zou kunnen worden is dan ook heel erg klein.
Mocht het weer wat ontstuimig zijn kunnen we onze koers zo aanpassen zodat iedereen zich prettig en fijn voelt aan boord.