Waar vindt uw bedrijfsuitje zeilen eigenlijk plaats?

De Selene is een zeiltjalk uit 1902. Meer dan 100 jaar oud, maar dat ziet u er niet aan af. Van buiten nog net zo stoer en robuust als vanouds, van binnen is zij echter in 2008 volledig verbouwd en heeft het ‘oude interieur’ plaats gemaakt voor een tot in details verzorgde sfeervolle ruimte die multi-functioneel gebruikt kan worden. Zo zijn er intieme zithoekjes, een gezellige bar en een deel waar met royale tafels en comfortabele stoelen zowel vergaderd, gegeten als spelletjes aan gedaan kunnen worden.
Natuurlijk kan deze ruimte ook omgebouwd worden tot eenpatrijs sfeervolle dansvloer of bioscoopruimte. Een scherm en beamer zijn natuurlijk aanwezig.

Uniek zijn de 6 enorme patrijspoorten waar je ook benedendeks niets hoeft te missen van het uitzicht over het water en soms zelfs onder water! De brandende haard na een frisse zeildag maakt de Selene tot het meest sfeervolle schip voor uw bedrijfsuitje.

‘Een sfeervol landhuis op het water’,  is hoe onze gasten het interieur van de Selene zou kunnen omschrijven. Krijg een impressie door onze fotoreeks over het interieur.

In de kombuis, kan voor grote groepen allerlei lekkers vers bereid worden. Van daaruit  zal u tijdens uw bedrijfsuitje zeilen ook op dat gebied dan ook niets te kort komen.

Sportief meezeilen of juist samen heerlijk ontspannen..
De gezellige zitkuil, bankjes en loungekussens aan dek zorgen ervoor dat u met mooi weer aan dek heerlijk kunt luieren en genieten van de rust op het water. Kijk voor een sfeer impressie ook gerust eens naar onze fotoreeks!

Onze vaste thuishaven is het mooie pittoreske Monnickendam.

Centraal gelegen, gratis parkeren en de leukste invullingen en mogelijkheden op het water!
Mocht u liever uw bedrijfsuitje vanuit een andere haven willen organiseren laat het ons weten! Daar kunt u meer over lezen onder het kopje Afvaarthavens.

Specificaties van De Selene

Lengte: 31 meter l.o.a.
Breedte: 5.5 meter
Diepgang: 1,10 meter
Zeiloppervlak: 230 m²
Maximaal aantal personen: 55

plattegrondSelene

Onze gasten zijn bij aankomst altijd blij verrast!
U bent dan ook ten alle tijden meer dan van harte welkom het schip vooraf te komen bezichtigen!